5 idei pentru un decor interior de vara

fluture galben pe ramura copac inflorit albastru 1801 tablou camera hotel - Afis Poster Tablou fluture galben pe ramura copac inflorit albastru pentru living casa birou bucatarie livrare in 24 ore la cel mai bun pret.
Cu vara tot mai aproape de noi, deși anul acesta va fi diferit față de trecut, ne dorim să avem parte de multe zile însorite si pline de viata. Cu toate acestea, majoritatea dintre noi vor petrece vacanța mult-așteptată în propria grădină, sub cerul albastru. Cum putem aduce varietate în decorul nostru interior de vară? Iată cateva idei:

Temele Tablourile cu flori si plante devin din ce în ce mai populare in 2023.

Odată ce anul 2020 ne-a limitat în propriile case, odata cu sesonul de vara 2023 ne-am îndreptat tot mai mult spre utilizarea plantelor vii și motivelor florale pentru a decora interiorul. Un trend decorativ nou și tot mai popular este reprezentat de “jungle urbana a tablourilor cu planete si flori”, care va continua să fie apreciat pe termen lung. Prin urmare, merită să alegeți tablouri canvas cu plante sau  motive botanice potrivite pentru livingul vostru, astfel încât să va puteți bucura de prezența verde omniprezentă chiar în propriul cămin dormitor sau living.
 

Tablourile cu flori si plante aduc o notă de lumina în interior.

Motivele florale sunt indispensabile în acest sezon. Florile delicate și subtile aduc o notă de calm în interior și îl încălzesc.  Ele adaugă o atingere feminină și se potrivesc perfect în salon sau în bucătărie, aducând o senzație de lejeritate vizuală. Nu ezitați să le utilizați și în dormitor sau în camera copilului. Tablourile pe canvas sau posterele cu motive de muguri de flori sau siluete florale  reprezintă alegerea ideală pentru vară!
Pentru a schimba un stil anost sau plictisitor al camerei, culorile intense sunt ideale. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți să nu exagerați cu acestea, deoarece pot acapara interiorul și îi pot distorsiona caracterul recreative si placerea de a te afla in acel spatiu 
 

Tablourile cu piesaje marine o nota aparte in orice living sau dormitor.

Atunci când vă simțiți departe de agitația vacanței, puteți aduce atmosfera verii si marii în camera dumneavoastra in living sau chair si in bucatarie cu accesorii precum tablouri canvas cu motive marine, scoici decorative, stele de mare sau pisaje marine ce pot fi de mare ajutor. Peisaje cu lacuri albastre sau turcoaz si in general cu apă pot calma și ajuta la relaxare și reflecție. 
Dacă aveți un decor interior în tonuri luminoase și neutre, puteți evidenția anumite zone cu accente de mov sau portocaliu intens. Pentru a obține efectul optim, alegeți accesorii decorative unice, cum ar fi tablouri, perne sau cuverturi pentru canapea. Nu ezitați să experimentați cu culori îndrăznețe, deoarece acestea au un potențial mare. 

Lasă un răspuns