Politica de retur

Politica de retur a produselor

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si este in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 30 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 30 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

TABLOURILACOMANDA.RO va rambursa in cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maxim 15 zile calendaristice) de la data receptionarii produsului returnat catre TABLOURILACOMANDA.RO de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

TABLOURILACOMANDA.RO va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care TABLOURILACOMANDA.RO nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta). Formularul de retur e un model și nu e obligatoriu. OUG 34/2014, clientul trebuie sa furnizeze datele necesare returnării. Clientul intelege ca odata completat formularul de retur, acesta accelereaza procesul de retur.

In conformitate cu OUG 34/2014 art. 14 alin. C PRODUSELE PERSONALIZATE dupa speciaficatiile clientului (tablouri cu texte sau imagini proprii furnizate de client) NU SE VOR RETURNA.

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate in STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE, înapoi la firma ADT COLOR PRINT SRL, Str. Banatului Nr. 11 jud. Brasov pe propria cheltuială, dupa ce ati completat Formularul de Retur.

Costul de transport pentru retur este cuprins intre 20-30 lei.

 

 

Formular de retur.